Blomsterproduktion

Hele året igennem er mulighed for at gå en tur i gartneriet og følge produktionen af planterne, snyd endelig ikke dig selv for denne oplevelse. 

Stedmoder/hornvioler
Først i oktober prikles ca. 30.000 stedmoder/hornvioler i 9 cm. potter. Blomsterne sælges i det tidlige forår, hvilket vil sige fra først i marts måned. Planterne er hårdføre og klarer at stå udendørs i krukker eller på friland med temperaturer ned til minus 15 grader. Stedmoderblomsterne vælges udfra deres hårdførhed, og produceres i mange forskellige farver, ensfarvet, tofarvet såvel som ”med øje”.

Bellis
I september prikles 3.000 bellis, som er klar til salg i det tidlige forår. Planterne tåler let frost (ca minus 5 grader). 


Sommerblomster/udplantningsplanter
I vintermånederne forberedes foråret og sommeren med en bred produktion af forskellige sommerblomster.  
Her kan nævnes Pelargonia, Fuchsia, Petunia, Million Bells, Bacoba, Verbena, Isbegonia, Knoldbegonia, Lobelia, Tagetes, Sunpatiens, Slyngpelargonier og mange flere. De fleste vil være til salg fra sidst i april måned.

Ampler
I gartneriet produceres 3.000 ampler fordelt på følgende kulturer: Sufinia, Fuchsia, Verbena, Million Bells og Slyngpelargonia.

Julestjerner
Når sommeren er på sit højeste og de fleste holder ferie startes produktionen af julestjernerne. Der produceres i mange forskellige størrelser og farver og sorter.

Cyclamen/alpevioler
Alpeviolerne produceres også midt på sommeren, de er klar til salg i butikken i september måned.